Akcent se pregatesc de lansarea celui mai nou single!In timp ce la nivel international single-ul lor anterior, 'My Passion' este in plina ascensiune in Marea Britanie, Germania, Austria si Elvetia, baietii se afla pe ultima suta de metri pentru lansarea hitului verii - 'I'm Sorry'.

Versurile de dragoste sunt soptite atat de Adrian, Sorin si Mihai cat si de o voce senzuala de femeie, in limba araba. Melanjul exotic dintre acestea si ritmurile de club cu usoare influente orientale ne duc deja cu gandul la cele mai nebune petreceri in noptile fierbinti ce vor urma.

Piesa va fi lansata la finalul acestei luni, urmand sa se bucure foarte curand si de un videoclip pe masura, al carui scenariu este definitivat chiar in aceste momente.

Single-ul 'Feelings on Fire' se alatura celebrelor 'Kylie', 'My Passion', 'That's my Name' si nu numai, accedand la statutul de hit international. El se afla in plina ascensiune in topurile din Turcia si Grecia. Acest lucru se reflecta si in calendarul de concerte al trupei, care este din ce in ce mai incarcat. Printre urmatoarele locatii in care spectacolele marca Akcent vor infierbanta multimile se numara Pakistanul, Bahrainul, Polonia si India, acolo unde vor sustine un nou turneu de doua saptamani.

sursa: http://www.muzica9.ro

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Facebook Twitter