Premiera Leo - # 3 (Video Oficial)


„Cel mai mare secret al vietii este ca nu exista secret. Orice ti-ai propus, il poti obtine daca esti dispus sa lucrezi pentru asta.” – Oprah Winfrey. 
Ceea ce ne-a demonstrat si echipa de la Fresh Music Romania. Piesa lui Leo, lansata cu cateva ore in urma, a fost conceputa inca de acum 3 luni, ceea ce insa le-a dat batai de cap celor de la Fresh Music a fost realizarea celui mai reusit videoclip. Continutul acestuia a fost filmat atat in apartamentul solistului, cat si in cafeneaua "Matteo Cafe". Piesa a strans deja sute de vizualizari si aprecieri, ceea ce defineste clar faptul ca munca acestor minunati oameni este apreciata, iar succesul lor inevitabil. 
"Dragii mei a iesit piesa #3, dupa 3 luni de munca si obstacole am realizat in sfarsit ceea ce ne-am dorit. Eu personal ma declar multumit de rezultat, este o piesa simpla care se adreseaza special pentru cei care pierd noptile si inteleg viata de noapte! " a declarat Leo pentru ZetteBacau.net.  .

2 commenti:

Frumos articol, e admirabil.

Multumesc mult pentru sustinere! oricand aveti nevoie de ceva si credeti ca v-as putea fi de folos nu ezitati sa ma contactati!

Trimiteți un comentariu

Facebook Twitter